Κατηγορίες

Πληρωμές

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

 

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

Α.

Τηλεφωνικώς στο 2313 016-440, 2310 510-404 στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-18:00).

Μας αφήνετε κάποιο-α στοιχεία επικοινωνίας για να μπορέσουμε να σας πούμε το τελικό κόστος των προϊόντων μαζί με τα μεταφορικά της αρεσκείας σας (σε περίπτωση που είναι αρκετά). Κάνετε κατάθεση το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό μας λογαριασμό ή πληρωμή μέσω PayPal. Μόλις διαπιστωθεί η πληρωμή σας, τότε σας αποστέλλουμε τα βιβλία με τον τρόπο που έχετε επιλέξει.

Β.

Με FAX στο: 2310/510-404 όλο το 24ωρο.

Για την ευκολία σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα παραγγελίας, αντιγράφοντάς την και στέλνοντας την με φαξ. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι παρόμοια με την άνω μέθοδο. Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό μας λογαριασμό ή μέσω PayPal. Μόλις διαπιστωθεί η πληρωμή σας, τότε σας αποστέλλουμε τα αντικείμενα με τον τρόπο που έχετε επιλέξει.

Γ.

Ταχυδρομικώς με τα Ελληνικά ταχυδρομεία ή courier με δελτίο παραγγελίας στην διεύθυνση:

Αν. Σμυρλόγλου-Δ. Φλαμουρόπουλος & Σια Ε.Ε.

Μπαλταδώρου 9

Τ.Κ. 546 31

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ.-Φαξ: 2310-510 404

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας.

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας. Κάνετε κατάθεση το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό μας λογαριασμό ή μέσω PayPal. Μόλις διαπιστωθεί η πληρωμή σας, τότε σας αποστέλλουμε τα βιβλία με τον τρόπο που έχετε επιλέξει.

Δ.

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@gloryofbune.com

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας. Κάνετε κατάθεση το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό μας λογαριασμό ή μέσω PayPal. Μόλις διαπιστωθεί η πληρωμή σας, τότε σας αποστέλλουμε τα βιβλία με τον τρόπο που έχετε επιλέξει.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με:

 *Ταχυδρομικώς

 *Με courier

 *Με ΚΤΕΛ

 *Μέσω μεταφορικής εταιρείας

Η επιλογή του μέσου μεταφοράς είναι του πελάτη και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά αυτόν. Για το κόστος μεταφοράς που θα επιλέξετε, επικοινωνήστε με το κατάστημά μας.

Η πληρωμή γίνεται:

*Μέσω Τραπεζικού λογαριασμού της εταιρίας μας στην Τράπεζα:

EUROBANK E.F.G

Σμυρλόγλου Aν.-Δ. Φλαμουρόπουλος και ΣΙΑ E.E.

Αριθμό λογαριασμού 0026.0042.51.0200805471

IBAN: GR5802600420000510200805471

Αιτιολογία (Να αναγράφεται ο καταθέτης) και η λέξη «Πληρωμή παραγγελία».

 

Τα είδη αποστέλλονται αφού κατατεθεί το χρηματικό ποσόν της παραγγελίας σας στη τράπεζα.

*Μέσω Πιστωτικής Κάρτας VISA, MASTERCARD.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελίας, όπου να φαίνετε καθαρά ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και τα 3 τελευταία ψηφία που θα δείτε στην πίσω πλευρά της κάρτας σας. Θα υπογράψετε την φόρμα παραγγελίας και με μία φωτοτυπία της ταυτότητάς σας σε κάποιο ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, θα τα σφραγίσετε για το γνήσιο της υπογραφής. Θα μας στείλετε το δελτίο παραγγελίας και την φωτοτυπία της ταυτότητάς σας, μέσω ταχυδρομείου ή Φαξ και τότε μόλις τα παραλάβουμε και κάνουμε χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα, θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είναι δική σας αλλιώς δεν ισχύει η διαδικασία της παραγγελίας σας.

 Σε περίπτωση που η αγορά πραγματοποιηθεί άμεσα από το κατάστημά μας με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να μας παρουσιάσετε και την ταυτότητά σας

 

Σχετικά με την εταιρία μας

 

Ο κύριος λόγος σύστασης της εταιρίας μας Αν. Σμυρλόγλου - Δ. Φλαμουρόπουλος και Σια Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο Εκδόσεις "Βουνέ" είναι κατά πρώτον η Πίστη ότι η Ελεύθερη Διακίνηση Ιδεών είναι Ύψιστο Δικαίωμα του Ανθρώπου, κατά δεύτερον η Αγάπη για το βιβλίο και κατά τρίτον η δυνατότητα να εκφραστούν, μέσω του εκδοτικού μας οίκου, νέοι Συγγραφείς, Ποιητές, Επιστήμονες και Λογοτέχνες. Με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος που αναλαμβάνουμε, ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε ικανοί να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!!!

Διάθεση βιβλίων

 

Εκδοτικός οίκος ΒΟΥΝΕ: Μπαλταδώρου 9, Θεσ/νικη,

Τηλ/φαξ: 2313 016440

www.gloryofbune.com

Fantastic Market:

Ίωνος Δραγουμη 55, Θεσ/νικη

Τηλ.: 2310 220676 &

2310 231507

φαξ: 2310 220676

Απόκρυφο:

Ολύμπου 38, Θεσ/νικη

Τηλ/φαξ: 2310 510404

www.apokrifo.gr