Κατηγορίες

Η Εταιρία μας

   Αν θέλουμε να αποδείξουμε ότι η θυσία του Προμηθέα δεν έγινε άσκοπα, τότε καλούμαστε να προσπαθήσουμε να μάθουμε, να καταλάβουμε, να επεξεργαστούμε και να κατανοήσουμε το τι όντως είμαστε.

   Πολύτιμος αρωγός σε αυτήν μας την προσπάθεια είναι τα βιβλία εκείνα που αναλύουν, χωρίς φανατισμούς και προκαταλήψεις, θέματα που μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν να εκπαιδευθούμε - παιδευθούμε.

   Η εταιρία μας Αν. Σμυρλόγλου - Δ. Φλαμουρόπουλος και Σια Ε.Ε. πουλάει και λιανική και χονδρική. Έχει ως ανώτερο σκοπό να συνδράμει όσο περισσότερο μπορεί στη καλλιέργεια του Πνεύματος και της Ψυχής. Στις δύσκολες εποχές που βρισκόμαστε, η Παιδεία είναι το κλειδί. Και παιδεία χωρίς "καλά" βιβλία δε μπορεί να υπάρξει.

 

 

 

Με σεβασμό και εκτίμηση

 

 Σμυρλόγλου Αναστάσιος

 Φλαμουρόπουλος Δημήτριος

Σχετικά με την εταιρία μας

 

Ο κύριος λόγος σύστασης της εταιρίας μας Αν. Σμυρλόγλου - Δ. Φλαμουρόπουλος και Σια Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο Εκδόσεις "Βουνέ" είναι κατά πρώτον η Πίστη ότι η Ελεύθερη Διακίνηση Ιδεών είναι Ύψιστο Δικαίωμα του Ανθρώπου, κατά δεύτερον η Αγάπη για το βιβλίο και κατά τρίτον η δυνατότητα να εκφραστούν, μέσω του εκδοτικού μας οίκου, νέοι Συγγραφείς, Ποιητές, Επιστήμονες και Λογοτέχνες. Με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος που αναλαμβάνουμε, ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε ικανοί να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!!!

Διάθεση βιβλίων

 

Εκδοτικός οίκος ΒΟΥΝΕ: Μπαλταδώρου 9, Θεσ/νικη,

Τηλ/φαξ: 2313 016440

www.gloryofbune.com

Fantastic Market:

Ίωνος Δραγουμη 55, Θεσ/νικη

Τηλ.: 2310 220676 &

2310 231507

φαξ: 2310 220676

Απόκρυφο:

Ολύμπου 38, Θεσ/νικη

Τηλ/φαξ: 2310 510404

www.apokrifo.gr